Din solenergipartner med känsla för service & kvalitet

Vi leder övergången till en hållbar framtid genom att helt oberoende hitta marknadens bästa lösningar som både är miljövänliga & kostnadseffektiva.

Solcellsbolaget team
100 %
Nöjda kunder
12 000 +
Installerade paneler
14 +
Duktiga medarbetare
155 %
Tillväxt år-till-år
VÅRT UPPDRAG

Med hjärta för förnybar energi.

Vårt primära uppdrag är att säkra förnybar energi för nuvarande och framtida generationer genom innovativ och högkvalitativ solenergiteknik och lagringslösningar.

Energi är en av de fundamentala grundstommarna i vårt samhälle och genom att göra medvetna energival tillsammans så kan vi bidra till en hållbar värld. Eftersom kostnaden för el förutspås fortsätta stiga under de kommande årenså är investering i solenergi dessutom ett av de bästa ekonomiska besluten du kan fatta.


Solcellsbolaget team
Solcellsbolaget team

Din guide i solcellsdjungeln.

Vi anser att alla ska ha tillgång till rena, förnybara energikällor och förstår samtidigt att det kan vara överväldigande att investera i solenergi. Därför gör vi processen enkel och guidar dig i varje steg på din solcellsresa. Som en oberoende aktör är vi dedikerade till att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden, alltid med gedigen rådgivning för att säkerställa att du som kund kan fatta välgrundade beslut.

Oavsett om du är privatperson eller representerar en större organisation, så finns vi här för att ge dig de bästa lösningarna. Var med oss ​​och bana vägen för en hållbar framtid tillsammans.

Service på hög nivå

Service som
ett mindre bolag.

Solcellsbolaget är marknadsledande när det gäller kundservice och vår första prioritering är att hjälpa våra kunder till den bästa investeringen.

Vi erbjuder hög service tillsammans med optimala lösningar för att tillgodose kundens behov, önskemål & ekonomi.

Vårt mål är att hitta smarta lösningar för dig som kund genom att vara miljövänlig & kostnadseffektiva.

Solcellsbolaget team
Solcellsbolaget team
Alltid högsta kvalitet

Oberoende partner
för bättre kvalitet.

Kvalitet är viktigt för oss och vi har noga valt ut vilka leverantörer och samarbetspartners vi använder oss av. Då vi aldrig kan veta vem som har bäst produkter i framtiden är vi inte begränsade till vilken leverantör vi använder.

Utöver toppkvaliteten på produkterna så erbjuder Solcellsbolaget också oslagbara priser. Hittar du ett bättre pris någon annanstans? Säg till, så gör vi vårt bästa för att matcha det, dock tummar vi aldrig på kvalitet och säkerhet.

Vi är här för att hjälpa dig ta de bästa produktbesluten för just dina behov, oavsett om du har en villa, ett företag eller företräder en bostadsrättsförening.

Våra principer

Tillsammans.

Vi är på samma resa tillsammans med, och för, vår älskade planet. Vi tror därför inte på konkurrens - vårt uppdrag är att bli mer hållbara tillsammans. Vi är alla en familj, så vi är alla välkomna precis som vi är med våra olika läggningar, bakgrunder och kulturer. Tillsammans möter vi varandra med kärlek, förståelse och respekt.

Medvetenhet.

Vi befinner oss i en värld och industri av obeskrivlig komplexitet, så vi kan inte förutse hur våra handlingar kommer att påverka i alla led. Därför jobbar vi med vår förmåga att se mönster, agera i osäkerhet och minimera oönskade sidoeffekter.

Glädje.

Det är inte alltid lätt men det ska (nästan alltid) vara kul. Mår vi bra så gör vi bra. Vi har högt i tak, snabbt till skratt och sätter välbefinnande före lönsamhet.

Kvalitet.

Vi levererar alltid med högsta kvalitet och är proffs på det vi gör. Vi gör rätt saker rätt och oavsett situation så säkerställer vi toppupplevelse och säkerhet.

Öppenhet.

Vi försöker att agera så medvetet och godhjärtat vi kan i alla lägen. När vi missar något så vill vi lära oss. Därför delar vi allt vi kan med full transparens och låter våra blunders bli lärdomar för alla.

Vårt team

Familjen bakom solcellsbolaget

Bli en del av vårt team

Medarbetarna är vår främsta styrka. Solcellsbolaget är ett av landets ledande bolag inom solenergi och vi vill utveckla framtidens samhälle genom vår kunskap. Vill du hänga med på vår resa?

Jobba hos oss på solcellsbolaget